Mobil: 22 79 15 15 Foretrukken,

 samt. Evt. 40 94 13 11

eller fastnet 97145065
E-mail: henrik@foderladen.dk

Lidt om Foderladen

 

Foderladen.dk er et mindre firma der laver hø, wrap og halm, mest baseret på salg til heste og andre hobby dyr. Vi har været i gang siden 2005 hvor vi startede med at lave 800 småballer hø, men med tiden har det udviklet sig til at vi sælger til folk der har lige fra ganske få dyr til stutterier, ridecentre, salgsstalde i ind og udland samt større kvægbrug.

 

I foderladen sætter vi kvalitet højere end noget andet, hvilket vi syntes at have gode muligheder for da vi udfører det meste arbejde selv. Arbejdet kan derfor som regel blive udført til det rigtige tidspunkt og ikke når maskinstation eller lign. har tid, hvilket er vejen til super kvalitet.

 

Vi arbejder ligeledes hele tiden med at udvikle på sammensætning af græsblandinger og bjergningsmetoder for at skabe unikke produkter. Vi er derfor altid åben for gode ideer og forslag. Se mere under ”Produkter”

 

 

Hø, Halm, Wrap og Landbrugsarbejde

Maskinstation

 

Udover at lave forskelligt grovfoder, kører foderladen lidt ud med diverse maskiner som i forvejen bruges til produktion i foderladen. Derudover gør vi en del i klipning af læhegn og Møgspredning, samt diverse landbrugsarbejde udføres ved evt. forespørgsel.

Foderladen

Foderladens baggrund

 

Vi er en yngre familie hvor begge parter er født og opvokset på gårde med kvægbrug.

Vi har derfor mange års erfaring med bjergning af grovfoder og ved ligeledes meget om bjergning af hø, wrap og halm. Vi kan også trække på den ældre generations erfaring, som rækker ca. 45 år tilbage. Vi er ligeledes begge landbrugs uddannet til henholdsvis Driftsleder og Virksomhedsleder. Ved siden af driften af foderladen.dk driver vi en gård med kyllinger, grise og noget jord. Med det grundlag føler vi os godt rustet til at kunne lave produkter af topkvalitet.

Dyrene kalder på Foderladens baller