Træpiller kender vi mest til opvarmning i stokerfyr, men der er faktisk også flere og flere der bruger det som strøelse ved heste. Træpiller har en god fjedrende effekt for dyrene at stå på. Med Træpiller er det nemmere at skille klatter fra den strøelse der er ok. Derfor skal der ikke tilføres ret meget ny strøelse, dermed besparelse. Kan være oplagt steder hvor det er svært at komme af med sin mødding. (Ikke lagervare)

 

Vi kan arrangere levering med truck i Jylland og på Fyn.

 

Da vi stadig er i opstarten med salg af disse produkter, hvor priserne ændre sig en del i forhold til hvilke mængder man skal bruge vil vi meget gerne, hvis i kommer med en konkret mængde til en leverings adresse, og så ud fra det give et uforpligtende tilbud. På den måde kan vi altid komme med vores skarpeste pris til hver enkelt behov. Når vores omsætning af disse produkter i fremtiden bliver større, vil vi også komme med konkrete priser her på siden.

 

Send os en mail eller...

 

Grib knoglen og giv os et kald, så kommer vi med strøelse til din stald.

 

Som noget nyt kan vi give tilbud på andet strøelse end halm

 

Spåner af meget høj kvalitet og enten Dansk eller Svensk producerede i baller på 20-25 kg. Der vil normalt være 15-21 baller på en palle. Spånerne er forholdsvis grove med en god sugeevne.

Tekstfelt: Spagnum
Vi kan også tilbyde spagnum i baller på samme størrelse som spåner (ikke lagervare), men vi sælger mest i 6-7m3 baller (ca. 1000 kg) og typisk i hele træk med ca. 24 baller. Spagnumen er produceret i Letland og har en meget høj sugeevne. Spagnum har en lav PH (3,5-4,5)som er med til at opsamle ammoniak, så det ikke lugter så kraftigt i stalden. Forbruget af spagnum er ca. det samme som ved brug af spåner.